Volg Hendrickx

Around the world

Hendrickx de Bakker is een traditionele en ambachtelijke Nederlandse bakker. Een bakker met groeiende ambities om mensen overal ter wereld kennis te laten maken met onze prachtige producten. Inmiddels vind je Hendrickx dan ook op andere locaties, waaronder het Caribisch gebied. Op de prachtige eilanden van de Antillen en ook in Suriname. Onze nieuwste locatie bevindt zich in Dominica. Blijf ons volgen voor de nieuwste locaties!

Inspiratie

Als liefhebber van brood weet je dat er niets boven versgebakken, warm brood gaat! Zo op het vuistje zonder enig beleg. Of misschien met een beetje roomboter wat lekker wegsmelt. Niets meer aan doen!

Maar ben je benieuwd naar meer mogelijkheden voor jouw favoriete brood, kijk dan op onze website en social media kanalen. We hebben voor jou nieuwe en heerlijke ideeën om jouw favoriete boterham, stokbrood of ciabatta te beleggen. Wat denk je bijvoorbeeld van een sandwich met ons Batard spelt brood. Belegd met onder andere zalm, pesto en pijnboompitten? Of een heerlijk broodje met hummus, komkommer, ui, radijs en een beetje dille! Fingerlicking good!

Wij inspireren jou, maar jij misschien ons ook! Heb jij een fantastisch idee om ons brood te voorzien van heerlijk beleg, deel het dan hier! Wij zorgen ervoor dat jouw idee gedeeld wordt met alle andere liefhebbers van Hendrickx de Bakker. Sharing is caring!

Nieuwe producten

Het team van Hendrickx de Bakker zit nooit stil. Als liefhebber van brood zijn we steeds op zoek naar mogelijkheden voor nieuwe producten. Geïnspireerd door de seizoenen en door de locaties waar wij ons bevinden. Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van ons assortiment. En natuurlijk ook om te profiteren van onze aanbiedingen.